ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ГРОМАДЯНСТВА

Нижче перераховані основні вимоги натуралізації, яким заявник повинен відповідати, для того, щоб отримати американське громадянство

1. Заявник повинен бути у віці від 18 років і старше на момент подачі клопотання на отримання громадянства.

2. Заявник повинен мати статус держателя грін карти протягом принаймні 5 років, перш ніж подавати документи на отримання громадянства.

3. Заявник повинен безперервно проживати в США в статусі держателя грін карти протягом принаймні 5 років до подання клопотання про отримання громадянства.

4. Заявник повинен бути фізично присутнім у Сполучених Штатах, принаймні, 30 місяців з 5 років, які безпосередньо передують даті подачі клопотання про надання громадянства.

5. Заявник повинен проживати на території штату, над яким USCIS має юрисдикцію, принаймні 3 місяці до подання клопотання про надання громадянства.

6. Заявник повинен продемонструвати, що він є особою з високими моральними якостями протягом 5 років до подання клопотання на отримання громадянства.

7. Заявник повинен присягнути на вірність принципам Конституції США і діяти на благо Сполучених Штатів.

8. Заявник повинен вміти читати, писати, говорити і розуміти англійську мову і мати знання і розуміння історії США та уряду.

Інформація взята з сайту партнерів Sakhniuk immigration law https://myusaimmigration.com.ua