ЯК ПРОДОВЖИТИ ВІДСТВРОЧКУ ДЕПОРТАЦІЇ

Імміграційна реформа передбачає можливість для осіб, які прибули в США ще дітьми і зараз знаходяться нелегально в країні, поновлювати строк перебування в США без загрози депортації і дозвіл на працевлаштування кожні 3 роки. Для цього ви повинні відправити клопотання про продовження відстрочки депортації за 120 днів (4 місяця) до того, як закінчиться строк дії дозволу знаходитися в США без загрози депортації. Якщо ви відправите клопотання про продовження відстрочки за 150 днів (5 місяців), USCIS має право відмовити вам в розгляді справи і повернути документи назад.

На період подачі клопотання про продовження відстрочки депортації, ви повинні відповідати наступним вимогам:

• На період подачі клопотання про продовження відстрочки депортації ви розглядаєтесь таким, що відповідає основним вимогам імміграційної реформи. Наприклад, ваше перше клопотання про надання відстрочки депортаційного процесу було задоволене так, як ви були зареєстровані в школі і змогли подати доказ того, що ви знаходитеся в процесі отримання освіти. Але ви не зможете продовжити строк дії дозволу перебування в США без загрози депортації, якщо буде встановлено, що вас було примусово відсторонено від школи у зв’язку із неоплатою навчання.

• Не залишали територію США після 15 серпня 2012 року без отримання попереднього дозволу.

• Постійно проживали на території США з моменту подачі останнього запиту на продовження відстрочки депортації до сьогоднішнього дня.

• Не були притягнені до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, серйозного правопорушення або трьох чи більше проступків, не створюючи загрозу для національної безпеки.

Інформація взята з сайту партнерів Sakhniuk immigration law https://myusaimmigration.com.ua